Diensten

Autobedrijf 't Westland te Wateringen heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een aantal extra diensten voor de klant ter beschikking:

Het verzorgen van het gehele importtraject
Vaak krijgen wij de vraag van de klant of het mogelijk is om zijn/haar droomauto te importeren. Autobedrijf 't Westland heeft zich gespecialiseerd in het importeren van auto's. Voor een consument kan het importtraject ingewikkeld en tijdrovend zijn.  Wij hebben goede contacten in het buitenland en hebben veel ervaring met het importeren van auto's. Dit scheelt u in de kosten en in tijd. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Het vinden van uw droomauto
Heeft u moeite met het vinden van uw droomauto? Maar heeft u specifieke eisen waaraan de auto moet voldoen. Dan ondersteunt Autobedrijf 't Westland u met het vinden van uw droomauto. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte auto. Onze zoektocht beperkt zich niet binnen de Nederlandse grenzen. 

Sleepservice bij pech/ongeval
Heeft u pech of een ongeval gehad? Autobedrijf 't Westland staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben een auto-ambulance ter beschikking voor onze klant. Uw auto wordt meegenomen en op de gewenste plek afgeleverd. 

Autowassen/autopoetsen
Is uw auto vies of heeft u last van swirls en/of krasjes? Autobedrijf 't Westland heeft ruime ervaring met het wassen/poetsen van auto's. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Financiering
Autobedrijf 't Westland te Wateringen biedt de gelegenheid aan onze klant om uw droomauto te realiseren. Heeft u een mooie auto gezien en overweegt u om de auto te financieren, dan kan dat snel en betrouwbaar via onze kredietpartners. Onze jarenlange ervaring en een persoonlijk contact staan garant voor een passende en gunstige financiering.

Garantie
Een groot deel van onze auto's bieden wij aan inclusief garantie. Autobedrijf 't Westland te Wateringen werkt samen met Autotrust. 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.